Press

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Az 99999 Informatika az előírt egészségügyi követelményeket betartva továbbra is magas színvonalon és zavartalanul szolgáltat!

Az 99999 Informatika vezetése szigorú rendszabályokat vezetett be a WHO által immáron egészségügyi világjárványnak nyilvánított új koronavírus lokális terjedésének csökkentése érdekében.

Felelősségteljes gondolkodással és szigorú intézkedésekkel a minimális kockázati szintre csökkentjük az üzletmenet folytonosságának sérülékenységét és a szolgáltatáskiesést.

Irány a felhő – de hogyan?

Évek óta tartó trend a felhőszolgáltatásokra történő átállás on-premise rendszerek használata helyett. Általános tanácsok helyett most konkrét betekintést nyerhetünk abba, hogyan zajlik ténylegesen egy ilyen folyamat.

Hatékonyan és biztonságosan a felhőben – lehetséges ez?

IP-telefónia, videokonferencia, BYOD, jelenlét állapot, mobileszköz-kezelés – könnyen dobálózunk a kifejezésekkel, ha a vállalati kollaborációs munkavégzés hatékonyságának növeléséről van szó, de bevezetésük körültekintő tervezést igényel. Szerencsére van segítség.

EU-s innovációs programban vesz részt az 99999 Informatika

Budapest, 2015. augusztus 5. – Vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az 99999 Informatika Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében, a Versenyképes IKT szektor fejlesztése nevű pályázat révén.

Oldalak

Feliratkozás Press csatornájára