Press

A Cisco új hazai Gold Partnere az 99999 Informatika

Vállalatunk hálózatok területén szerzett speciális szaktudását ismerték el

Az 99999 Informatika teljesítette a Cisco szigorú minősítési feltételeit, így elnyertük a legmagasabb, Gold fokozatú partneri címet. Ezzel az 99999 Informatika a hálózatok területen is belépett a legnagyobb hazai IT megoldásszállítók közé.

Vállalatunk hálózatok területén szerzett speciális szaktudását ismerték el

„Nagyon büszkék vagyunk a Cisco Gold partneri címre, hiszen a hálózatok világban nyújtott komplex szaktudásunkat ismerték el ezzel. Belső folyamatainkat már eddig is nagyon szigorú követelményeknek megfelelő eszközökkel, rendszerekkel támogattuk: Navision alapú, CRM-mel integrált vállatirányítási rendszert használunk, és három ISO minősítésünkkel a minőségbiztosítási folyamatokban is élenjáróak vagyunk a hazai IT szektorban. Az ITIL alapú HELPDESK / TICKETING rendszerünkhöz ügyfeleinknek direkt hozzáférést biztosítunk, lehetővé téve a probléma- és változáskezeléssel kapcsolatos folyamatok teljes életciklusának nyomonkövetését” – nyilatkozta Kálóczy Csaba, az 99999 Informatika szolgáltatási területéért felelős igazgatója és a cég szakmai koordinációjának felelőse a május 16-i audit után.

A Cisco Partner Support Service (PSS) partnerség mellett a megszerezhető specializációk tekintetében már eddig is kimagasló eredményeket ért el vállalkozásunk. Az 99999 tudatosan törekszik a képviselt gyártók adatközponti technológiákhoz kapcsolódó megoldásainak elsajátítására és a lehető legmagasabb partneri szintek elérésére, amelynek köszönhetően a kiemelkedő szaktudással versenyképes ár párosul. Cégünk évek óta a virtualizáció piacvezetőjének számító VMware legmagasabb szintű, Premier fokozatú partnere, illetve a virtualizált környezetek mentésére szakosodott Veeam Gold szintű partnere. Ezeken felül a Dell direkt Preferred partneri címmel, és a tavalyi évben elnyert HP Platinum státuszú partneri címmel büszkélkedhetünk.

„A Cisco kiváló termékeihez kapcsolódóan a házon belül létrejött egyedülálló technológiai tudás versenyelőnyt biztosít számunkra. Nincs annál jobb marketing, mint amikor a piac ismeri el a tudásunkat és a szakértelmünket. Az adatközpont-transzformáció, a konszolidáció, a virtualizáció, a cloud computing térhódítása minden vállalati szereplő számára kihívásokat jelent az IT területén. Kiemelkedő tudású mérnökeink trusted advisorként nagy megbízhatóságú privát vagy hibrid felhő alapú adatközponti rendszereket terveznek és építenek ki., Az így létrejövő ötkilences rendelkezésre-állású IT rendszerek hatékonyan támogatják ügyfeleink értékteremtő üzleti folyamatait” – mondta Dongó Péter, az 99999 Informatika ügyvezető igazgatója.