Hibrid IT megoldások

Cisco Could Consumption as a Service

A Cisco® Cloud Consumption as a Service feltérképezi és láthatóvá teszi a vállalatoknál használt felhő alapú szolgáltatásokat, ezáltal segíti az informatikai vezetőket a shadow IT jelenséghez kapcsolódó problémák megoldásában. Átláthatóvá teszi a vállalatoknál használt felhőszolgáltatásokat, azonosíthatóvá az üzletmenetet befolyásoló nyilvános, privát és hibrid felhőmegoldásokat

leírás letöltése

 

Cisco Umbrella

A Cisco Umbrella egy felhő-alapú security megoldás, amely a védelem első vonalát jelenti a felhasználók számára csatlakozzanak bárhonnan is az Internetre. A Cisco globálisan telepített infrastruktúrája 100 milliárd kérést szolgál ki nap mint nap, amelyeket a gyártó folyamatosan elemez, és építi saját tudásbázisát, hogy akár már a legelső támadás előtt is védeni tudja ügyfeleit.

leírás letöltése

 

Cisco Meraki

A Cisco Meraki felhő alapú menedzsment m egoldásai leegyszerűsítik a komplex kialakítású WLAN rendszere k felügyeletét. Központosított vizibilitással é s a Me raki publikus felhőjében futó vezérléssel a Cisco Meraki megoldása egyszerűen telepíthető és üzemeltethető, biztosítva a piac legrövidebb Time-to-Value értékét, és a megkövetelt 99.99%-os rendelkezésre állást. A vezérlést biztosító szolgáltatások a Cisco Meraki publikus felhőjében futnak, az ügyfelek adatközpontjaiban sem szerver, sem alkalmazás nem kerül telepítésre, azokat a Meraki biztosítja menedzselt szolgáltatásként.

leírás letöltése

 

Cisco Spark

Egyszerű, biztonságos “space”, ahol mindent elintézhet bárhonnan a világon. Csatlakoztassa végberendezéseit a felhőhöz. Azonnali vagy ütemezett megbeszélés, képernyő megosztás, whiteboard, beszéd, tartalommegosztás – mindez a hatékony döntésekért. A Spark-ban megtartott értekezletekkel elkerülhetők az időigényes és költségek utazások, a megbeszélésekre tetszőleges helyről csatlakozhatnak a résztvevők bármilyen mobileszközről. A Cisco megoldását használhatja vállalatán belül, partnercégeivel és ügyfeleivel való kapcsolattartásra is.

leírás letöltése

 

Cisco WebEx Meeting Center

Legyen vállalata produktívabb a Cisco We bEx Me eting Center video - és webkonferencia szolgáltatásának segítségével. A WebEx integrált hang- és képátviteli szolgátatása kiegészül tartalom megosztással, valamint csoportos ötletelésre alkalmas kollaborációs eszközökkel. A WebEx-en keresztül megtartott értekezletekkel elkerülhetők az időigényes és k öltségek u tazások , a megbeszélésekre tetszőleges helyről csatlakozhatnak a résztvevők bármilyen mobileszközről. A Cisco megoldását használhatja vállalatán belül, partnercégeivel és ügyfeleivel való kapcsolattartásra is.

leírás letöltése