Press

Vírusok vállalaton belül és kívül

Most, a koronavírus-járvány időszakában a kiberbűnözők is igyekeznek kihasználni az emberek aggodalmát
és reményeit, ennek érdekében különböző, a betegség megelőzését vagy gyógyítását hirdető levelekkel,
hirdetésekkel, weboldalakkal próbálnak kattintásra csábítani.

Ennek könnyen lehet ransomware (zsarolóvírus) fertőzés a vége, mely a teljes vállalati adathalmazt érintheti.

#maradjotthon - Biztonságos és hatékony távmunka megoldások

A COVID-19 (koronavírus-betegség) járvány okozta körülmények miatt eddig soha sem tapasztalt mértékben növekszik a távoli munka lehetősége iránti igény a világ minden táján. A munkavállalók nem kényelemből, hanem megelőzés céljából választják a távmunkát.

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Az 99999 Informatika az előírt egészségügyi követelményeket betartva továbbra is magas színvonalon és zavartalanul szolgáltat!

Az 99999 Informatika vezetése szigorú rendszabályokat vezetett be a WHO által immáron egészségügyi világjárványnak nyilvánított új koronavírus lokális terjedésének csökkentése érdekében.

Felelősségteljes gondolkodással és szigorú intézkedésekkel a minimális kockázati szintre csökkentjük az üzletmenet folytonosságának sérülékenységét és a szolgáltatáskiesést.

Irány a felhő – de hogyan?

Évek óta tartó trend a felhőszolgáltatásokra történő átállás on-premise rendszerek használata helyett. Általános tanácsok helyett most konkrét betekintést nyerhetünk abba, hogyan zajlik ténylegesen egy ilyen folyamat.

Hatékonyan és biztonságosan a felhőben – lehetséges ez?

IP-telefónia, videokonferencia, BYOD, jelenlét állapot, mobileszköz-kezelés – könnyen dobálózunk a kifejezésekkel, ha a vállalati kollaborációs munkavégzés hatékonyságának növeléséről van szó, de bevezetésük körültekintő tervezést igényel. Szerencsére van segítség.

Oldalak

Feliratkozás Press csatornájára