Press

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Az 99999 Informatika az előírt egészségügyi követelményeket betartva továbbra is magas színvonalon és zavartalanul szolgáltat!

Az 99999 Informatika vezetése szigorú rendszabályokat vezetett be a WHO által immáron egészségügyi világjárványnak nyilvánított új koronavírus lokális terjedésének csökkentése érdekében.

Felelősségteljes gondolkodással és szigorú intézkedésekkel a minimális kockázati szintre csökkentjük az üzletmenet folytonosságának sérülékenységét és a szolgáltatáskiesést.

Az 99999 Informatika Kft., valamint az 99999 Szolgáltató Zrt. az alábbi pandémiás intézkedésekről döntött:

  • 2020. március 13.-tól visszavonásig Munkavállalóink távoli elérésű munkavégzést folytatnak.
  • Az irodában ügyeletet biztosítunk a levelek, csomagok átvételére, a központi telefonok fogadására.
  • A személyes kontaktusokat minimalizáljuk, az Ügyfél, Partner találkozókat lehetőség szerint videókonferencia eszközökön keresztül bonyolítjuk.

Az Ügyfeleinknél végzett munkáinkat – a helyi igények és szabályozások betartásával – továbbra is magas színvonalon végezzük, a szerződéses kötelezettségeinknek maradéktalanul eleget teszünk.

A készenléti, ügyeleti rend a szokott formában, de megerősített keretek között üzemel.

Továbbá, minden új – főleg a távoli eléréseket biztosító – igényt is kiszolgálunk a lehetőségeinkhez és a körülményekhez mérten.

A bevezetett intézkedéseinket Ügyfeleink egyedül a személyes találkozók minimális szinten tartásában érzékelhetik.

Rendkívüli helyzetben (pl. karantén, vesztegzár elrendelése esetén) mindenben a hatósági utasításoknak megfelelően járunk el. Minden szolgáltatásunk fenntartható, amíg a jogkövető magatartás és a hatósági utasítások keretei azt lehetővé teszik.

Elérhetőségeink továbbra is változatlanok.

Köszönettel és üdvözlettel:

Dongó Péter
ügyvezető igazgató
99999 Csoport