+36 1 999 6900

4 - 5 perc olvasási időDell EMC OpenManage Enterprise – Növelje hardverkörnyezetének megbízhatóságát, felügyeletét!

Olvasómód

Sok informatikai szervezetnek szüksége van egy olyan központi felügyeleti management eszközre, amely átfogó képet ad az infrastruktúrájáról, a biztonságot új szintre emeli és megkönnyíti akár több ezer eszköz felügyeletét, üzemeltetését.
A Dell EMC OpenManage Enterprise (OME) egyszerűvé és hatékonnyá teszi a vállalati IT-üzemeltetést. Az OME segítségével a leállási ablakok lerövidülnek, a felmerülő problémák elhárítására fordított idő drasztikusan lecsökken és az új eszközök üzembe helyezése felgyorsul.

Dell EMC OpenManage Enterprise

Egyszerű kezelés

A modern HTML5 grafikus felhasználóifelület felel az intuitív, átlátható, gyors kezelhetőségért, az „Elastic search engine” pedig, hogy a lehető leghamarabb megtaláljuk a keresett eszközt vagy annak bármely paraméterét.  Az automatizálható folyamatok, sablonok és házirendek egyszerű menüvezérelt módszerrel hozhatók létre és konfigurálhatók be.

Egyesítés

PowerEdge rack, torony és moduláris szerver mellett hálózati eszközök, a PowerVault MD, ME tárolók és harmadik féltől származó eszközök kezelésére is van lehetőség. Az innovatív beépülő modulok segítségével számos új funkciót adhatunk hozzá a felülethez. Ezek a bővítmények egyszerűen telepíthetők, frissíthetők és letilthatóak.

Automatizáció

A felderítéstől az eszközök kivezetéséig a tevékenységek ugyanazon a konzolon kezelhetőek. Lehetőség van akár percek alatt automatikusan üzembe helyezni az új eszközöket az előre elkészített sablonok segítségével.

Biztonság

A biztonság mindig a legmagasabb prioritású tényező. Az OpenManage Enterprise észleli az üzemeltetés által definiált konfigurációs sablonoktól való eltérést, figyelmeztetés küld és kijavítja a hibás konfigurációt.

Bővített lehetőségek a beépülő modul architektúrával

A Power Manager beépülő modullal az ügyfelek megtekinthetik, mérhetik és szabályozhatják a PowerEdge kiszolgálók fogyasztását, ezzel növelve az infrastruktúra hatásfokát.

A SupportAssist beépülő modul, amely proaktív és prediktív felügyeleti támogatást tesz lehetővé a ProSupport és ProSupport Plus szolgáltatással rendelkező eszközök számára. Az OpenManage Enterprise beépülő modulja egy egységes megoldást kínál az eszközök teljes életciklusának kezeléséhez, valamint a proaktív és prediktív támogatási segítséget nyújt. A szolgáltatás javítja az adatközpont hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi az adminisztrátorok számára a hardverhibák zökkenőmentes kezelését és csökkenti a hardverproblémák megoldásának átfutási idejét. 

Az Update Manager modul integrálja a Dell Repository Manager funkciót, amivel automatizálható a frissítések letöltése akár egyedi katalógusokból vagy repository-kból.

Kibővítet betekintés a CloudIQ segítségével

A CloudIQ a Dell a Support Assisthoz hasonló megoldás felhő alapokon. Az OpenManage Enterprise rendszerrel együttműködve segít felderíteni a problémákat és orvosolni őket, mielőtt azok befolyásolnák a produktív működést. A Dell EMC-kiszolgálókon, tárolókon, hálózaton, CI-n és HCI-n átívelő CloudIQ új módot kínál a teljes Dell EMC környezet több helyszínen történő kezelésére. A ProSupport-előfizetés része, azonnal elérhető plusz költség nélkül.

Testreszabott riportok

Előre elkészített és személyre szabott jelentések is készíthetőek. Például egy adott hálózati kártya megkeresése, amikor a szállító frissítést vagy hibajavítást ad ki. A testreszabható jelentések részletes információkat nyújtanak a riportban lévő eszközök frimware verzióiról is.

Előnyök

  • Ingyenesen elérhető telepítő csomag
  • A harmadik féltől származó infrastruktúra figyelése ugyanabban az eszközben
  • Minimális képzést igényel az intuitív felület és a rugalmas keresőmotor révén
  • Csökkenthetőek az ismétlődő feladatok az előre definiált sablonok segítségével
  • „Virtual appliance”-ként telepíthető, amely támogatja az ESXi, Hyper-V és KVM környezeteket
  • Széleskörű RESTful API automatizálást és megoldásintegrációt tesz lehetővé
  • Integrálódik az OpenManage Mobile alkalmazással, hogy bármikor és bárhol értesítéseket kapjon