+36 1 999 6900

Vezetőink

Dongó Péter

Ügyvezető Igazgató

2006-ban döntötte el, hogy meglévő kapcsolati tőkéjét alapul véve adatközponti kompetencia területre céget alapítson. Ennek eredményeként jött létre az 99999 Informatika Kft. A cégcsoport többségi tulajdonosaként és annak vezetőjeként, közel 30 éves tapasztalattal a háta mögött a stratégia alkotásban, az üzletfejlesztési irányok meghatározásában, valamint az értékesítési területen kamatoztatja tudását.

Kálóczy Csaba

Műszaki Igazgató

Nemzetközileg ismert informatikai nagyvállalatnál szerzett tapasztalatokkal 2009-ben csatlakozott a céghez mint Szolgáltatás Igazgató. Komoly szerepe volt a műszaki kompetenciák fejlesztésben amellyel felszámolta a szakterületek közötti határvonalakat ezáltal kialakítva egy ""faltól-falig"" igények kiszolgálásra alkalmas műszaki csapatot. A portfólióban található összes megoldás műszaki szempontból az ő keze alatt összpontosul, így a műszaki irányok kijelölésében, a stratégiai tervezésben, a gyártókkal való kapcsolattartásban és a különböző képzések koordinációjában is nélkülözhetetlen, mint vezető.

Montvai Tamás

Operatív Igazgató

Kezdetben Kereskedelmi Igazgatóként később tulajdonosként és Operatív Igazgatóként a bevételekért és kiadásokért felel. Fontos szerepe van a pénzügyi stabilitásra vonatkozó döntések meghozatalában kereskedelmi stratégiák kialakításában a magas szintű üzleti kapcsolatok ápolásában. A vállalaton belüli összetartás és együttgondolkozást segíti elő vezetői tevékenysége.

Nagyszegi Péter

Értékesítési igazgató

Varga Gábor

Nagyvállalatok értékesítési igazgató

Szilasi Zoltán

Középvállalatok értékesítési igazgató

Török András

Kereskedelem támogatási és Tenderiroda igazgató

Dr. Boldizsár István

Tenderiroda vezető

Vadon Péter

Hybrid IT üzletágvezető

Rumy Attila

IT Networking üzletágvezető

Czuczumanov Valentin

Cloud és AI üzletágvezető

Verebélyi Gábor

IT Security üzletágvezető

Soponyai Péter

Gyengeáramú hálózatok üzletágvezető

Fónai Tamás

SAP üzletág igazgató

Győri Márta

SAP műszaki igazgató

Schönberger Anita

SAP csoportvezető

Nagy Dorina

HR generalista

Kovács Márton

Backoffice igazgató