+36 1 999 6900

Bemutatkozás

Az adatközponti területen nyújtott professzionális informatikai szolgáltatásainkkal a hazai piac elismert szakértőjévé váltunk, és a fejlesztési irányok tudatos véghezvitelének köszönhetően mára az ország TOP10 rendszerintegrációs szolgáltatói közé tartozik a vállalatcsoport.
Cégnevünk tükrözi fő profilunkat: megbízható, innovatív IT infrastruktúra megoldások kulcsrakész szállítása az öt-kilences rendelkezésreállás jegyében. Vállalkozásunk mára közel 100 fővel, a legnagyobb gyártók támogatásával (CISCO, DELL, HPE, VMware, FortiNet, stb.) KKV és nagyvállalati, valamint államigazgatási környezetben nyújt adatközponti rendszerekhez infrastruktúra területen hálózati, adattároló, szerver, adat életciklus-menedzsment és teljes körű IT biztonsági megoldásokat.

2007-es alapítás óta a vállalatcsoport portfóliója óriási fejlődésen ment keresztül, szinte minden informatikai ügyféligényt képesek vagyunk belső kompetencia mentén kiszolgálni. Hazai környezetben piacvezetőnek számítunk a hálózatokra épülő távmunkát biztosító kollaborációs rendszerek építésében, amely a nagyvállalatok munkatársai számára lehetővé teszi a hatékony, biztonságos, akár távoli hozzáférésű csoportos munkavégzést is. A cégcsoport által épített több telephelyes, katasztrófatűrő, privát és hibrid adatközponti rendszerek mentén az adattárolásban, feldolgozásában, továbbításában, vagy akár az adatok mentésében a cégcsoport élenjáró szakértői csapatot épített fel. A security üzletágunkban neves gyártók termékeiből saját informatikai biztonsági keretrendszert hoztunk létre. Ezen IT biztonságot növelő megoldásainkkal képesek vagyunk a sérülékeny IT rendszereket a kiber-biztonsági kihívásokra felkészíteni.
2017-ben a leányvállalatunknak számító 99999 Szolgáltató Zrt.-hez csatlakozott szakembergárda mára 30 fővel működtetett tanácsadói, projektvezetői és szoftverfejlesztői csapata az ügyfelek üzleti alkalmazás igényeit tudja teljeskörűen lefedni SAP alapokon. A cég egyben az SAP hivatalos partnere.
Ezen szenzor orientált világunkban a gyengeáramú rendszerek, az audiovizuális technológiákat is magában foglaló üzletágunkban intelligens épületek kialakítása, valamint a közlekedés informatika mellett nagy figyelmet fordítunk a „next generation” technológiákra is. Ide tartoznak az IoT, a mesterséges intelligencia alkalmazhatósága, valamint az 5G megoldásokon alapuló gyártás, vagy logisztikai rendszereket támogató informatikai fejlesztések és vállalati igényekhez igazítása, és a megújuló energiát hasznosító rendszerek mögötti mérés-adatgyűjtő környezetek adatfeldolgozása. Ezen üzletágunk piacra viteli stratégiája magába foglalja a zöld energiák hasznosítását, illetve az energiahatékonyságot és megtakarítást hozó IT fejlesztések támogatását.

„Way to the Cloud”

Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink a cloud computing irányába történő fejlesztések nyújtotta kihívások szakértőjeként gondoljanak ránk. Nagyvállalati ügyfeleink szolgáltatói szemléletének érettsége függvényében egyre nagyobb igény mutatkozott a cloud computing jellegű IaaS, vagy az erre épülő PaaS és SaaS környezetek kialakításával járó külső tervezési kompetenciák bevonására. Ezen ügyfeleinknél hosszú távú, kiszámítható partneri együttműködés kiépítésére törekedtünk, legfontosabb célkitűzésünk teljesülésével mérnökeink trusted advisor szerepkörben már a tervezési feladatokba is be tudnak kapcsolódni.

„Welcome to the Cloud”

2022-ben SKYBLOCKS néven, saját publikus hozzáférésű, „as a service” alapú felhőszolgáltatást indítottunk el, amely a KKV-któl a nagyvállalatokig, szektor-függetlenül, óriási potenciált biztosít a felhőben futtatandó alkalmazások igénybevételét megcélzó vállalatok számára. A digitalizációs transzformáció úttörőiként ezen VIP szolgáltatásunk mentén, az ügyfeleknél helyismerettel rendelkező, fekete öves mérnökökkel segítjük az adatok felhő környezetbe költöztetését. Felhasználás alapú elszámolással, autómatizációval, önkiszolgáló portálon keresztül biztosítjuk a szolgáltatások elérését, garantálva, hogy az adatok nem hagyják el az ország területét. Így fejnehéz beruházás nélkül, energiahatékony, biztonságos környezetben, professzionális üzemeltetési támogatási szolgáltatások nyújtása mentén képesek vagyunk lefedni az ügyfeleink értékteremtő üzleti folyamatainak hatékonyság növelését biztosító digitalizációs igényeit.