+36 1 999 6900

2 perc olvasási időGreenLake- Virtuális gép napi 2 euróért

Olvasómód

Az információtechnológia területén folyamatosan új trendek és jobb módszerek válnak elérhetővé az igények kielégítésére. Szeretné élvezni a felhő adta rugalmasságot, miközben adatai a saját adatközpontjában maradnak? Szívesen kihasználná egy mindig naprakész IT infrastruktúra előnyeit, miközben csak azért fizet, amit tényleg használ?

Most kontrollt szerezhet a teljes IT infrastruktúrája felett! A HPE együtt kínálja a HPE GreenLake és a VMware® megoldást, virtuális gépenként napi 2 euróért. A megoldás a VMware vSAN technológiáját és a VMware vSphere platformját is magában foglalja a privát virtuálisgép-környezet megvalósításához vagy akár cseréjéhez.

Ismerje meg a HPE GreenLake-et és élvezze a felhő számos előnyét saját adatközpontjában! A HPE az “edge”-től a felhőig terjedő platformjával megváltoztatja a játékszabályokat, így a felhőalapú élményt közvetlenül az alkalmazásokhoz és adatokhoz viszi, bárhol is legyenek azok. 

Ezzel modellje egységesíti az informatikai és üzleti célokat, hiszen pontosan azokat az erőforrásokat biztosítja a vállalatoknak, amelyekre éppen szükségük van, ezzel segítve a célok gyorsabb elérését.

A HPE GreenLake Central, a HPE GreenLake-környezetet működtető portál mélyebb betekintést és nagyobb rugalmasságot biztosít a virtuális gépek üzembe helyezése és üzemeltetése közben. A HPE ökoszisztémája pedig, amely piacvezető a fogyasztásalapú megoldások terén, olyan partnerek megoldásait is képes integrálni, mint a VMware.

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást.

Keressen minket a sales@99999.hu e-mail címen!