+36 1 999 6900

régi Szolgáltatások és megoldások

Tervezés, implementálás, üzemeltetéstámogatás

Napjaink szervezeteinél az üzleti célok tekintetében kiemelt fontossággal bír az alkalmazásokat kiszolgáló IT infrastruktúra, melynek kritikus fontossággal bíró eleme a különböző erőforrásokat és a felhasználókat összekapcsoló hálózat. 

Skyblocks felhőszolgáltatás

Szolgáltatásunk kialakítása során alapkitűzésünk volt az olyan gyártók és technológiák használata, melyek előremutatóak, széles körben elterjedtek és használatuk nem igényel tarnszformációt. Az IaaS szolgáltatásunk pontosan ezen cél beteljesülése, mivel bár a felhőbe költözés sem igényel semmiféle átalakítást, a migráció az ügyfél által végezthető egy önkiszolgáló portál segítségével.

IT biztonsági megoldások

Mára egy vállalat számára a keletkező óriási adatvagyonból kinyerhető üzleti döntéseket támogató információ nagyobb értéket jelenthet, mint bármi más. Az informatikai biztonság célja, hogy megakadályozza az adatok és rendszerek jogosulatlan harmadik felek általi manipulálását. Az információbiztonságot a rendelkezésre állás, az integritás és a titkosság három informatikai védelmi célja határozza meg. A cégcsoport eme célokra kínál piacvezető informatikai megoldásokat.

Hibrid IT megoldások

Az informatikai rendszerkörnyezetben a legnagyobb értéket az adatok jelentik, ezek mellett a hardver és szoftver eszközök pénzben kifejezett értéke szignifikánsan kisebb, ezért különös hangsúlyt fektetünk az adattárolási, mentési és archiválási területekre.

IT hálózati megoldások

Célkitűzésünk olyan kommunikációs hálózatok építése, melyek ügyfeleink felhasználói számára a világ bármely pontjáról biztosítják a vállalati információk biztonságos, gyors és könnyű elérését média függetlenül, legyen szó akár lokális, távoli, vagy mobil felhasználókról.

Kollaboráció otthon és az irodában

Cégünk piacvezető a távmunkát biztosító kollaborációs rendszerek tervezésében és kivitelezésében. A hatékony, biztonságos hibrid munka egyesíti azt, hogy másképp dolgozunk, így mindannyian jobban dolgozhatunk.