+36 1 999 6900

Információ-biztonsági megoldások

Az adatok rendelkezésre állása, sértetlensége, titkossága valamint a cég üzleti folyamatainak állandó támogatása az informatikai rendszer által rendkívül fontos a hatékony működés szempontjából. Ez a felismerés általában egy jelentősebb IT biztonsági incidenst követően vezet oda, hogy az információs rendszerek biztonságát kiemelten kezeljék. Az információbiztonsági problémák sikeres kezelése speciális tudást igényel. Cégünk számos információbiztonsággal kapcsolatos megoldást kínál az ügyfelek számára.

Megannyi, az információbiztonsági technológiákban innovatív, piacvezető nemzetközi cég magyarországi kiemelt partnereként olyan referenciákkal rendelkezünk, amelyek alátámasztják szakértelmünket, valamint biztosítják, hogy a legjobb, legoptimálisabb megoldást tudjuk ügyfeleinknek szállítani kereskedelmi és műszaki szempontból egyaránt.

IT biztonsági projektek során nemzetközi szabványok, biztonsági keretrendszerek alapján segítjük cégét, hogy elérjék a kívánt biztonsági szintet. Ügyfeleinknél alkalmazzuk a már megannyi kínált termékünkben megtalálható mesterséges intelligencia által támogatott szoftveres, hardveres megoldásokat a különböző szabályozási keretek kialakítására, mely segít a hatékony működésben, valamint a különböző IT biztonsági szabványoknak való megfelelésben.

Szolgáltatásaink:

  • IT biztonsági megoldások tervezése, kivitelezése (Tűzfal, SandBox, végpontvédelem, EDR, XDR, SOAR, WAF, Mail Gateway)
  • Logelemzés, SIEM rendszerek bevezetése
  • Sérülékenység vizsgálat, Penetration teszt
  • Kockázatelemzés
  • ISO 27001 felkészítés
  • IBSZ, BCP, DRP dokumentációk elkészítése