+36 1 999 6900

2 - 3 perc olvasási időVeeam VASP partner lett az 99999 Informatika KFT.

Olvasómód

Büszkék vagyunk rá, hogy egyedüli hazai integrátorként bekerültünk a Veeam Accredited Service Partner (VASP) programjába.

A VASP nem jelent mást, mint annak elismerését, hogy a partner birtokában van azoknak a képességeknek – technikai és szervezési -, amelyek lehetővé teszik a megbízható és professzionális tervezést, implementácót a Veeam bármely terméke esetében. A gyártó csak olyan vállalatoknak ítéli meg a VASP szintet, ahol ez kétségtelenül jelen van, vagyis a legmagasabb hozzáadott értékkel és gyártói minősítésekkel rendelkezik az adott partner, illetve bizonyíthatóan végrehajtott már kiemelt és komplex projekteket.

Miért jó egy VASP partnerrel dolgozni?

A legmagasabban képzett és elismert tudással rendelkező mérnökökkel terveztethető meg és implementálható bármilyen komplex Veeam környezet. Itt nem csak arról van szó, hogy egy új puzzle darabkát hozzáillesztünk egy már majdnem kész kirakósra, hanem a rendszerbe történő illesztésről, amely minden esetben túlmutat a Veeam-en, mint gyártón – gondoljunk csak a backup repository szervezésére a tároló szintjén, vagy a hálózati forgalom tervezésére backup proxy-k esetén.

  • Az üzleti és technológiai követelményeknek megfelelő tervezés és kivitelezés valósul meg, best-practice-ek alapján. Az adatok biztonságos mentése és tárolása a mai – meglehetősen offenzív – világban kiemelten fontos. Az ilyen igényeknek megfelelő rendszer kialakításában hathatós segítség egy sokat látott VASP partner.
  • Ritka az olyan környezet, ahol még nincs semmiféle mentési megoldás. Egy VASP partner segíthet az ilyen, már használatban lévő adatvédelmi rendszerekből az adatok, mentési házirendek átemelésére.
  • Privát, hibrid és publikus felhőkkel történő integráció – on-premises irányból felhő irányba mentés, felhő-felhő mentés, felhő irányból on-premises irányba mentés.
  • Business Continuity és Disaster Recovery (BCDR) tervezés, implementáció
  • Kimelt szakmai támogatás

Hogyan található meg egy VASP partner?

Természetesen közvetlenül is, de fontos, hogy a minősítéssel rendelkező partnerek megtalálhatók a VASP könyvtárban. (link)